Tilitoimisto yhteistyökumppanina

Olemme aito raumalainen tilitoimisto ja toimineet alalla jo 30 vuoden ajan. Ammattitaitoisesti  tuotetuista palveluistamme löydät ratkaisut erilaisiin taloushallinnon tarpeisiin. Pitkä kokemuksemme yritysten tarpeista ja laaja-alainen osaamisemme tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin liiketoimintanne kehittämiseen.

Ulkoistamalla tilitoimistopalvelut: kirjanpidon, palkanlaskennan ja muut taloushallinnon tehtävät meille, voit luottaa siihen, että yrityksesi taloushallinto on ammattilaisten käsissä. Soita meille tai jätä yhteystietosi, niin kerromme kuinka yrityksesi tulevaisuudesta tehdään kannattavampi.

Kirjanpito muodostuu yrityksen tuotoista, kuluista, omaisuudesta, omista varoista ja veloista. Kirjanpito tuottaa tietoa yrityksen johtamista varten.

  1. Kirjanpito on sähköisen tositeaineiston aukottomuuden ja eheyden varmistamista, mahdollisesti paperilla olevan aineiston joko skannaamista sähköiseen järjestelmään tai keräämistä ja järjestämistä paperilla säilytettäviksi.
  2. Kirjanpito on tositetietojen rekisteröintiä valitun kirjanpitojärjestelmän menetelmän mukaisesti.
  3. Kirjanpito tuottaa laskelmat ja raportit eri viranomaisille sekä yrityksen omistajille, että johdolle päätöksenteon perustaksi.

Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisen vaihtoehdon palkanlaskennan hoitamiseksi. Asiakkaillamme tämä näkyy sujuvana yhteistyönä osaavan henkilökuntamme kanssa.

Palkkahallinnon vahvuutemme ovat toimialakohtainen tuntemus ja nykyaikaisten laskentaohjelmistojen käyttö.

Sähköinen osto- ja myyntireskontra ilmoittaa, ketkä asiakkaat eivät ole maksaneet laskuaan ja keiden tavaran tai palvelun toimittajien laskuja ei ole vielä maksettu.

Laskutus, reskontrat ja saatavien karhuaminen voidaan hoitaa sähköisen taloushallinnon sovelluksilla varsin vaivattomasti.

Liiketoiminnan tulos selvitetään 12 kuukauden välein, tilikausittain. Yrityksen tilikausi voi olla kalenterivuosi tai muu yrityksen toimintaan sopiva kahdentoista kuukauden jakso. Ainoastaan poikkeustapauksessa tilikausi voi olla muu kuin 12 kuukautta. Tilinpäätös on laadittava neljän kuukauden kuluessa yrityksen tilikauden päättymisestä.

PALVELUMME

Tasekirjan ja tase-erittelyiden laadinta

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Tilintarkastuksen avustavat toimet ja neuvottelut tilintarkastajan kanssa

yhteistyötä jo vuodesta 2006